
Co je základem každé hospody a restaurace
Zboží
Každá hospoda i restaurace se určitě po covidu trápí nedostatkem lidí. Nemusí to však být nutně jenom covid, který omezil nové hosty, které přijdou. Jde o mnoho dalších věcí, kterými se to mohlo stát. Mohli u vás pracovat zaměstnanci, kteří nebyli milí na hosty, restauraci nebo hospodu nemohl nikdo najít nebo prostě jen nečepujete to, co chtějí štamgasti. Takových domněnek však může být plno, a hlavně nic neřeší. Je potřeba se k tomu postavit čelem a vymyslet způsob, jak hospodu opět rozjet. Dnes se podíváme na ty nejzákladnější. Mladá generace je závislá na technologii a díky tomu můžete i vy využít tento způsob, jak nalákat lidi.
Základem každé úspěšné hospody, restaurace nebo bistra jsou určitě sociální sítě. Ty prostě hýbou Světem a váš podnik je musí bez odkladu mít. Základem je Instagram, poté Facebook a Tik Tokem určitě také nic nepokazíte. Uveďte ta všechny důležité informace, kde se nacházíte, co vaříte, do kdy máte otevřeno a také telefonní číslo. Důležité také je abyste byly vidět na mapách. Jakýkoliv turista, co bude v daném městě hledat restauraci, vás uvidí a půjde právě k vám. Je to alfa a omega každého podniku a prostě mapy jsou základem. Další věcí je pořádat akce a sdílet je právě na sítích.
Tam je sdílejte s předstihem i v daný den akce. Klidně dejte i transparent na ulici, ať o tom lidé vědí. Živá hudba, instruktáž, jak zprovoznit vodní dýmku nebo třeba karaoke. Všechny tyto věci sdílejte a propagujte. Samozřejmostí je udělat na tyto akce nějaké jídlo. Tudíž žebra, pečený bůček nebo třeba uzená cigára přijde vždycky vhod. Je to čistě na vaší iniciativě vydělat a nalákat nové lidi právě k vám. Nezapomínejte na sítě dávat neustále příspěvky a sdílet je. Sami zjistíte, že váš podnik začne být díky recenzím a dalších komentářů mnohem známější a budou ho lidé vyhledávat.